Vijfde winst op rij voor Korbatjo

Zaterdag 20 mei nam Korbatjo het op tegen Vios uit Willemstad. Het Beijerlandse achttal schoot uit de startblokken met drie rake afstandsschoten van Alex de Reus, Anouk van der Kraan en Mathijs Wolff. Vios deed even iets terug, maar via Dennis de Wit, Carlo van Veen en Anne van Nes liep de Agrimarkt-formatie uit naar 2-6. De hekkensluiter probeerde nog aan te klampen, maar Korbatjo behield via doelpunten van Dennis de Wit, Carlo van Veen, Alex de Reus en Anne van Nes een ruime voorsprong. Vlak voor het rustsignaal brachten Anouk van der Kraan en Eliza Adrichem de ruststand op het denkbeeldige scorebord: 7-12.

Na de rust ging Korbatjo direct door met scoren via Anne van Nes en Alex de Reus: 7-14. Rikkert Huisman kwam in de ploeg voor de geblesseerde Mathijs Wolff. Korbatjo en Vios scoorden in deze periode om en om tot een stand van 11-18. Het team van coach Tony van der Linden had moeite om de concentratie vast te houden en Vios zag kans om het gat kleiner te maken tot 14-18. Korbatjo rechtte haar rug en via Dennis de Wit 2x, Carlo van Veen 3x en Ruby Vermaas werd het 17-24. In de laatste fase van het duel, dat nooit een echte wedstrijd werd, maakten B-junioren Aranka van Veen en Nick Adrichem hun debuut in Korbatjo 1. Het slotakkoord kwam van Aranka van Veen, die met een mooi afstandsschot zorgde voor de eindstand: 17-25.

De scores van Korbatjo: Dennis de Wit 6x, Carlo van Veen 5x, Anne van Nes 4x, Anouk van der Kraan en Alex de Reus beiden 3x, Mathijs Wolff, Eliza Adrichem, Ruby Vermaas en Aranka van Veen allen 1x.

Zaterdag 27 mei speelt Korbatjo de laatste wedstrijd van het seizoen tegen kampioen Twist. De thuiswedstrijd begint om 15:30 uur. Na afloop wordt er afscheid genomen van trainer Tony van der Linden en wordt de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden.
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com