Bedankt!

Na de adrenaline van de gewonnen laatste wedstrijd volgde er nog een mooi afscheid in de kantine, in elkaar gedraaid door de selectie van Korbatjo. Nu zijn daar al een aantal dankwoorden gevallen (niet te veel, want ik houd het graag kort..), maar dat vond ik eigenlijk niet voldoende.

Na mijn trainerscarrière bij Korbatjo 2 begonnen te zijn, is de club altijd een beetje in mijn hart blijven zitten. Toen de plek van hoofdcoach vrijkwam, twijfelde ik dan ook geen seconde en gelukkig was de ‘liefde’ wederzijds. Na al die jaren was Korbatjo nog niets veranderd: een prettige, sociale vereniging, waar op prima niveau en fanatiek werd gekorfbald. Maar vooral een plek waar je je snel thuis voelt. En dat komt niet alleen door de selectie, dat zit bij Korbatjo in het DNA zoals ze dat zeggen.

Ik wil dan ook, zonder namen te noemen, want dan vergeet je mensen, iedereen bedanken voor de afgelopen drie jaar, spelers, staf, bestuur en alle vrijwilligers die net als ik hun hart verloren hebben aan deze mooie club. Ik blijf jullie dan ook volgen, soms van dichtbij, soms van wat verder weg. Maar vergeten doe ik jullie nooit.

Dank, dank, dank!!

Tony

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com