Korbatjo wint met ruime cijfers van Olympia

Op zaterdag 29 september stond de tweede thuiswedstrijd op het programma voor Korbatjo. Gezien de voorgaande uitslagen zou Korbatjo geen moeite moeten hebben met de ploeg uit Spijkenisse.  In de praktijk bleek dit ook het geval en werd het een extra zonnige dag voor de thuisploeg.

Korbatjo kwam goed uit de startblokken en liet in het begin van de wedstrijd zien dat er voor Olympia niks te halen zou zijn vandaag. Al snel stond aan 5-0 voorsprong op het scorebord. Alle vijf de doelpunten werden door verschillende spelers gescoord, dus het gevaar bij Korbatjo kwam van alle kanten. Door vooral verdedigende fouten van de thuisploeg lukte het Olympia om de eerste helft vier doelpunten te maken. Door scores van onder andere topscorer Rikkert Huisman en Alex de Reus wist het team van coach Paul Vink in de eerste helft op veertien doelpunten te komen en werd de rust bereikt met een stand van 14-4. Gezien het aantal genomen kansen, had dit aantal wel boven de twintig mogen uitkomen.

Na  de thee was Korbatjo erop gebrand een hoge score neer te zetten. Het was even zoeken naar het juiste spel en de Agrimarkt formatie kwam iets moeizamer tot scoren. Ondanks dat liep de thuisploeg toch uit naar 20-5. Het publiek werd beloond met een einduitslag van 22-5 en Korbatjo heeft laten zien dat zij in de top van klasse 3I thuis hoort. Volgende week spelen de Beijerlanders uit bij Triade in Nieuwpoort, aanvang 15.30 uur.

Scores Korbatjo: Rikkert Huisman 7x, Dennis de Wit 5x, Alex de Reus & Carlo van Veen 3x, Anne van Nes, Ruby Vermaas, Anouk van der Kraan en Eliza Adrichem allen 1x
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com