O P R O E P | Oud-Beijerland on Ice

Heb je het al gehoord? Tussen 6 december 2018 en 6 januari 2019 krijgen we een ijsbaan over de Vliet in Oud-Beijerland. Oudhollandse sferen, schaatsen, koek en zopie, gezellige muziek en vele winterse activiteiten zullen voelen als een warme winterse deken. Gezelligheid en saamhorigheid voor jong en oud in een familiaire sfeer! Stichting Centrum Management steekt in de decembermaand zijn nek uit om het jaar 2018 feestelijk af te sluiten met wel vijf weken schaatsplezier!
 
Dit ‘warme’ winterevenement in het knusse decor van het historische centrum van Oud-Beijerland brengt veel mensen op de been. Om dit mogelijk te maken hebben we veel hulp nodig! Stichting Centrum Management zoekt daarom vrijwilligers en sponsoren om dit sfeervolle evenement samen met ons te realiseren. Door de krachten te bundelen kunnen we er met uw/jouw enthousiaste helpende handen voor zorgen dat er vijf weken feest gevierd wordt in Oud- Beijerland. Winterse gezelligheid voor alle inwoners van Oud-Beijerland en omstreken!

Als je Oud-Beijerland een warm hart toe draagt en jij ons met jouw/uw bijdrage wilt ondersteunen, meld je dan nu aan! Wij zoeken mensen die willen helpen bij de op- en/of afbouw, EHBO-ers, ijsmeesters, enthousiastelingen die het leuk vinden om achter de kassa plaats te nemen en hulp bij het uitlenen van schaatsen. Ook bij het toezicht houden zoeken we steun. Zelfs als je maar een beetje tijd hebt vragen wij je om te reageren, want elke hulp is welkom! Meld je aan via oudbeijerlandonice@gmail.com en geef aan wat je voor ons kunt betekenen. Samen maken we er een mooi feestje van!
 
 
Profielschets:
 
Wat verwachten we van je?
·         Je bent klantvriendelijk, gastvrij en representatief.
·         Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
·         Je bent doortastend en oplossingsgericht.
·         Je houdt van gezelligheid en kunt goed samenwerken.
 
Wat zijn je taken?
·         Opstarten en afsluiten van kassasysteem.
·         Verkopen van tickets.
·         Toezicht houden.
·         Onderhoud van de ijsvloer (hier krijg je een gratis spoedcursus voor)
·         Uitgeven van schaatsen.
·         Gastvrij ontvangen van genodigden en groepen.
 
Wat mag je van ons verwachten?
·         Een uitzonderlijk gezellige decembermaand.
·         Leuke werkzaamheden in een gemoedelijk team.
·         Teamspirit, we doen het ten slotte samen!
·         Roosters naar eigen beschikbaarheid.
·         Vrij uurtje schaatsen

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com