Korbatjo boekt wederom overwinning

Op zaterdag 8 december stond de wedstrijd Korbatjo – DSO op het programma. Na de overwinning van vorige week, was de Agrimarkt formatie erop gebrand om deze week ook de punten in eigen zak te houden.

Bij Korbatjo startte Boy Bakhuizen, die inmiddels hersteld is van zijn blessure, weer in de basis. Dat hij weer in het veld stond werd gelijk duidelijk, aangezien zijn eerste twee doelpogingen direct voor een 2-0 voorsprong zorgde. DSO wist echter ook het gat van de korf te vinden en scoorde in het begin van de wedstrijd nog mee. Na een tussenstand van 3-3 liep de thuisploeg uit via doelpunten van Rikkert Huisman, Ruby Vermaas en Anouk van der Kraan. Korbatjo bewees wederom over verschillende schijven te kunnen scoren en maakte hier gebruik van. De ploegen gingen de kleedkamers in met een stand van 8-5 op het scorebord. Het spel van Korbatjo liet hier en daar nog te wensen over en het doelpuntenaantal van acht zou het dubbele mogen zijn.

Na rust was het dus de taak om het spel te verbeteren en zo meer doelpunten te verzilveren. Dennis de Wit was in de ploeg gekomen voor Carlo van Veen. Het spel van Korbatjo begon beter te draaien en de ploeg wist uit te lopen naar een 13-7 tussenstand. Het gat was geslagen en DSO is in de tweede helft eigenlijk niet meer in de buurt gekomen van de Beijerlanders. Korbatjo liet zien meer in huis te hebben dan de ploeg uit Klundert en bewees dat het een ploeg is die mee hoort te draaien in de top van de derde klasse. Na doelpunten van onder andere Ruby Vermaas werd de voorsprong verder uitgebouwd naar 19-7 om uiteindelijk bij het laatste fluitsignaal 21-10 op het scorebord te zien staan.

Volgende week mag Korbatjo afreizen naar Rotterdam en speelt het om 15.00 u tegen NIO. Een half uurtje rijden, dus we zien graag alle supporters tegemoet om Korbatjo naar de volgende overwinning te juichen!

Doelpuntenmakers: Boy Bakhuizen 6x, Alex de Reus 5x, Ruby Vermaas 4x, Rikkert Huisman 2x, Eliza Adrichem, Anouk van der Kraan, Anne van Nes en Dennis de Wit allen 1x.
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com