Opstart beweeggroep(en) Korbatjo

Voor alle ouders/verzorgers van Korbatjo-jeugdleden en andere geïnteresseerden: *Opstart beweeggroep(en) Korbatjo?*

Lijkt het jou wat om te gaan bewegen in groepsverband? Bij Korbatjo, met ouders van jeugdleden en anderen? Leeftijd speelt geen rol? Welke beweegvormen of sporten we gaan doen zelf te bepalen? Plezier voorop, prestatie ieder op eigen niveau? Wekelijks 1 uur, maar zonder probleem afzeggen wanneer het je niet uitkomt en extra afspreken op eigen initiatief? Geen idee waar dit verder toe leidt; (in de toekomst) misschien meerdere beweegmomenten of -groepen? Maar goed om in beweging te komen - voor jouw lichamelijke en geestelijke fitheid én goed voor Korbatjo? Etc.

Zomaar wat vragen om je een indruk te geven van dit idee. *Ben je geïnteresseerd om in groepsverband te gaan bewegen, kom dan naar de opstartbijeenkomst op dinsdag 19 maart van 20.00-21.00 uur in het clubhuis van Korbatjo. * Vanaf 19.45 uur staat Gerda met koffie en thee voor ons klaar! 

*Op alle vragen is nu nog geen antwoord!* De bijeenkomst is juist bedoeld om hier met elkaar naar te kijken. Bijv. wanneer zijn de trainingen gewenst, hoe laat, welke beweegvormen en sporten, hoe intensief, is er een vaste trainer nodig, wat is er verder nodig, hoe organiseren we eea, hoe duur wordt het, etc.

Graag tot 19 maart!
Groeten, Marita
Bestuurslid Technische Zaken
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com