Gave spaaractie Agrimarkt: 'Vul de mand!'

Enige tijd geleden hebben wij jullie een enquête gestuurd over de spaaractie van Agrimarkt. Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties. Mede op basis hiervan is deze leuke actie tot stand gekomen. Onze hoofdsponsor biedt alle leden van Korbatjo de mogelijkheid om mee te sparen voor extra’s bij onze club. Wij vinden het als bestuur heel bijzonder dat de hoofdsponsor zo betrokken is bij de club.

Voor wie?
Voor alle (ouders en/of verzorgers van) leden van Korbatjo die boodschappen doen!

Waar moet je zijn?
Bij onze hoofdsponsor Agrimarkt (Polderlaan 6 in Oud-Beijerland).

Wanneer?
De actie geldt van maandag 4 maart t/m woensdag 12 juni 2019. Dit zijn 14 weken om met elkaar extra geld te kunnen sparen voor onze club.

Hoe werkt het?
•        Bij besteding van € 25,- aan boodschappen bij Agrimarkt krijg je een stempel en help je Korbatjo. Een besteding van € 50,- is dus 2 stempels.
•        Alle leden krijgen één spaarkaart. Als deze vol is kan de kaart bij de Agrimarkt ingeleverd worden en krijg je een nieuwe kaart.
•        Op de kaart passen 20 stempels. Een volle kaart is voor Korbatjo € 25,- waard.
•        Je kaart kun je vanaf woensdag 27 februari al afhalen bij de Klantenservicebalie in de winkel en je kunt vanaf maandag 4 maart gaan sparen. De feestelijke aftrap is vrijdag 8 maart.

Waar doen we dit voor?
Naast dat wij graag samenwerken met onze hoofdsponsor Agrimarkt is uit de enquête naar voren gekomen dat wij met elkaar gaan sparen voor korting op het kampgeld en een speeltoestel voor de kleinsten op het veld.

Feestelijke aftrap
Natuurlijk gaan we deze actie officieel met elkaar aftrappen. Graag nodigen wij alle leden uit op vrijdagavond 8 maart om 19.00 uur bij Agrimarkt. Deze avond zal voorzitter Kelly haar eerste spaarkaart krijgen uit handen van winkelmanager Jaap Booster en start de actie officieel. Ook als lid krijg je direct een eigen spaarkaart en deze avond krijg je de eerste stempel cadeau. Wij hopen zoveel mogelijk leden op 8 maart bij Agrimarkt te zien!

De bekendmaking en uitreiking van het behaalde resultaat bij Korbatjo is op zaterdag 15 juni 2019.

Laten we ervoor gaan met elkaar, op naar veel volle kaarten!

Met vriendelijke groet namens het bestuur,
Kelly de Vos en Leen Hokke

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com