Nederlaag Korbatjo

In de laatste wedstrijd van het zaalseizoen toog de selectie van Korbatjo naar Goes, waar zowel het vlaggenschip als het tweede team moesten aantreden tegen TOGO. Voor zowel kampioen Korbatjo als de Zeeuwse tegenstander stond er niets meer op het spel. Bij de Agrimarkt formatie werd al vooruitgekeken naar het tweede deel van het veldseizoen in de 3e klasse I, waar Korbatjo stevig op een promotieplaats staat. Zo werd er bij de heren volop gewisseld, waardoor de van een blessure herstelde Rikkert Huisman weer spelritme kon opdoen. Ook was er weer een plaats in de basis voor Mischa Coppens, die de week ervoor zijn debuut had gemaakt in het shirt van Korbatjo 1.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Het was aan Beijerlandse zijde geen beste wedstrijd. Na een mooi zaalseizoen, waarin binnen 1 jaar de degradatie naar de derde klasse ongedaan werd gemaakt, was de echte scherpte niet bij iedereen meer aanwezig.  Na een goede openingsfase van Korbatjo kwam TOGO voor de thee langszij en bij een 7-7 stand werd de rust ingegaan.

In de tweede helft startte het team van Paul Vink goed, maar wist de voorsprong op het einde niet vast te houden. TOGO wilde voor haar publiek het seizoen mooi afsluiten en zette alles op alles om de winst te pakken. En dat gebeurde ook: eindstand 19-17. Na afloop werden de MVP’s van het zaalseizoen bij Korbatjo 1 en 2 bekend gemaakt door de begeleidingsstaf. Bij Korbatjo 2 was aanvoerder Jelmer Vos de MVP en bij het eerste team mocht Alex de Reus de prijs in ontvangst nemen.

MVP zaal 2019

Korbatjo start het tweede deel van het veldseizoen op dinsdag 23 April met een uitwedstrijd bij SKV in Sleeuwijk. Aanvang 20.30 uur. Op verzoek van SKV is deze wedstrijd verplaatst. Korbatjo 2 speelt zaterdag 20 april uit tegen PKC 5, aanvang 13.00 uur.

De doelpuntenmakers voor Korbatjo tegen TOGO: Dennis de Wit (4x), Alex de Reus (3x), Anouk van der Kraan, Anne van Nes, Eliza Adrichem en Carlo van Veen (allen 2x), Boy Bakhuizen en Rikkert Huisman (beiden 1x).
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com