Korbatjo in een zetel

Afgelopen zaterdag heeft Korbatjo runner-up NIO voor de vierde maal dit seizoen verslagen en zich daarmee een zeer goede dienst bewezen met het oog op promotie naar de 2e klasse.

In de eerste thuiswedstrijd na de zaalcompetitie kwam Korbatjo via Boy Bakhuizen en Alex de Reus nog wel op een 2-0 voorsprong, maar de echte scherpte ontbrak in de beginfase nog bij de thuisploeg. Het Rotterdamse NIO kwam terug en nam zelfs een 3-5 voorsprong. De Agrimarkt-formatie kwam steeds beter in de wedstrijd, die overigens werd gekenmerkt door veel gegeven strafworpen. Anne van Nes en Rikkert Huisman wisten hier wel raad mee en mede daardoor werd een 9-7 ruststand bereikt.

Na rust mocht NIO er nog even in geloven door de aansluitingstreffer te maken, maar onder aanvoering van Van Nes en aanvoerder Huisman liep het team van coach Paul Vink uit naar een comfortabele 16-10 voorsprong. Jelmer Vos kwam nog in de ploeg voor Rikkert Huisman en Eliza Adrichem deed ook nog een duit in het zakje door de laatste twee doelpunten voor haar rekening te nemen. Tussendoor had NIO nog twee maal gescoord en met een dik verdiende 18-12 overwinning voor de Beijerlanders floot de scheidsrechter af.

Doelpuntenmakers bij Korbatjo:
Rikkert Huisman en Anne van Nes (beiden 6x), Boy Bakhuizen en Eliza Adrichem (beiden 2x), Alex de Reus en Carlo van Veen (beiden 1x).

Aanstaande zaterdag spelen zowel Korbatjo 1 als 2 bij Olympia in Spijkenisse. Aanvang Korbatjo 2 om 14:00 uur en Korbatjo 1 om 15:30 uur. Ondanks dat de vorige wedstrijden vrij ruim werden gewonnen van Olympia hopen we weer op jullie support. Kom laat je horen! 
 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com