Kampioenswedstrijd 1e en feestavond Korbatjo

Op zaterdag 15 juni is de beslissende wedstrijd tussen Korbatjo 1 en ACKC 1: het team dat deze wedstrijd weet te winnen is veldkampioen. Beide teams zijn al verzekerd van promotie naar de tweede klasse, dus die avond is het sowieso feest bij Korbatjo. Ook om op positieve wijze afscheid te nemen van Vincent Huisman, Anouk Roeling, Alex van den Burg, Boy Bakhuizen en Dennis de Wit die allen afscheid nemen van de selectie.

Om 14.00 uur speelt Korbatjo 2 thuis tegen ACKC 2 en dat is de laatste wedstrijd van Vincent, Anouk en Alex. Vincent is maar liefst zeven jaar trainer/coach geweest van het tweede team en kiest voor meer tijd met zijn gezin. Anouk maakt de overstap naar het meer vrijblijvende midweekteam. Alex stopt voorlopig.

Bij het eerste team dat om 15.30 uur start spelen Boy en Dennis voor het laatst. Jarenlang zijn zij vertrouwde gezichten geweest in de selectie en de afgelopen jaren in het vlaggenschip van Korbatjo. Zeker nu we volgend seizoen een klasse hoger spelen, zullen beide heren gemist worden. Uit de junioren komen Isabelle den Hartigh, Martijn Braam en Nick Adrichem en vervroegd Aranka van Veen en Mischa Coppens door naar de senioren om de selectie te versterken.

15 juni is er aansluitend op de wedstrijd van het 1e een barbecue voor alle leden, ouders/verzorgers, sponsors en andere betrokkenen. Kosten: € 7,50 voor kinderen en € 10,00 voor volwassenen. Dit is exclusief drinken, maar vanwege de promotie van het 1e ontvangt iedereen van het bestuur een consumptiebon voor één drankje. Opgeven voor de barbecue: bij Wilma van Dijk via 06-29204280, zij stuurt dan een Tikkie voor de betaling.

Daarna blijft de kantine geopend tot 00.30 uur.

#komlaatjehoren bij de kampioenswedstrijd en we hopen zoveel mogelijk leden, ouders/verzorgers, sponsors en andere betrokkenen te zien bij de barbecue en/of daarna!

 

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com