Agrimarkt gestopt als hoofdsponsor

Na 6 jaar onze hoofdsponsor te zijn geweest kregen wij eind mei te horen dat Agrimarkt stopt als hoofdsponsor van Korbatjo. Inmiddels zijn er ook ontwikkelingen met de supermarkt zelf, want zoals jullie wellicht hebben gelezen zal Agrimarkt worden overgenomen door Jumbo.

We hebben in die zes jaar een prima sponsor en een goede relatie gehad met Agrimarkt, in het bijzonder met vestigingsmanager Jaap Booster. Naast de jaarlijkse sponsorbijdrage heeft Jaap Korbatjo ook regelmatig ondersteund met het sponsoren van allerlei producten.

We willen Agrimarkt, en specifiek Jaap Booster, enorm bedanken voor hun sponsoring in die 6 jaar. De sportplaatjesactie voor de leden, die we ruim 3 jaar geleden hebben georganiseerd, was een groot succes, zowel voor Agrimarkt als voor Korbatjo. De spaaractie leverde helaas niet op wat er vooraf van werd verwacht door zowel Agrimarkt als Korbatjo. Desondanks resulteerde de actie toch in een heel mooi bedrag van € 550,- , wat ten goede komt aan de clubkas.

Hieronder vind je de brief van vestigingsmanager Jaap Booster van Agrimarkt, die hij 2 juli heeft geschreven aan het bestuur.

De brief van Jaap Booster:

Beste leden van Korbatjo,

Na vele jaren nauwe samenwerking komt er dan nu een einde aan de sponsoring van Korbatjo door Agrimarkt. Wellicht is het voor de hand liggend dat Korbatjo de Agrimarkt bedankt voor de sponsoring. Maar ik wil bij deze de rollen graag omdraaien.

Al vanaf het begin is Korbatjo niet een vereniging geweest die alleen maar ‘het handje heeft opgehouden’. In tegendeel zelfs. Direct bij aanvang van deze sponsorsamenwerking was er een zeer actieve houding van zowel het bestuur als de leden. En gezien mijn ervaringen met andere (sport)verenigingen is dit zeker bijzonder te noemen. Dat kwam o.a. duidelijk naar voren tijdens de overleggen die we hebben gehad maar bijvoorbeeld ook tijdens het sportplaatjes spaarprogramma dat we een aantal jaar geleden gehouden hebben. Er werd fanatiek gespaard en tijdens de ruildagen waren vele Korbatjo-leden druk in de weer om hun boek vol te krijgen.

Helaas komt aan alles een eind, soms ook aan de goede dingen. Maar ik kijk met veel plezier terug op de goede samenwerking met Korbatjo. Ik wil jullie, en in het bijzonder Leen Hokke, bedanken daarvoor! Tot slot wil ik Korbatjo zowel op organisatorisch- als op sportief vlak heel veel succes wensen in de toekomst!

Vriendelijke groet,
Jaap Booster
Agrimarkt
Oud-Beijerland

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com