Mededelingen

Op 23 juni willen wij van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer een feestje maken! Dit jaar doen er maar liefst 53 teams mee aan het Korbatjo schoolkorfbaltoernooi. De organisatie draait op volle toeren om hier weer een succes van te maken. Wij willen alle opgegeven vrijwilligers alvast bedanken voor hun hulp in de voorbereidingen en op de dag zelf! Met elkaar kunnen we er een mooie dag van maken!

De indeling van trainingsavonden en trainers, coaches, scheidsrechters en wedstrijdschema staan en/of komen op de website en worden via de verenigingsmail verstuurd.

Wat staat er allemaal te gebeuren?

Maandag 11 – woensdag 13 juni: 1e trainingsweek voor de teams.
Maandag 18 – woensdag 20 juni: 2e trainingsweek voor de teams.

Vrijdag 22 juni worden de voorbereidingen getroffen. Te denken valt aan velden uitleggen, podium en kramen opbouwen, enveloppen gereed maken voor de vrijwilligers en overige acties. Hulp is zeer welkom!

Zaterdag 23 juni is het SCHOOLKORFBALTOERNOOI!

Dinsdag 26 en donderdag 28 juni zijn er natrainingen voor enthousiaste kinderen.

Enkele praktische zaken:

Wij willen jullie via deze weg nadrukkelijk vragen om tijdens trainingen en tijdens het toernooi (coachen, fluiten, ander vrijwilligerswerk) niet continue met je mobiele telefoon  bezig te zijn. We promoten onze korfbalsport en zijn met onze aandacht bij het korfballen. #strenghé?
Naast de informatie per mail wordt de website goed bijgehouden en is hier altijd de laatste versie en informatie te vinden! Houd de website dus goed in de gaten!
Willen jullie zo veel mogelijk met de fiets naar de korfbal komen?
Mocht je je nog niet hebben opgegeven maar wil je helpen? Stuur dan een berichtje naar schoolkorfbal@korbatjo.nl of schiet mij aan. Heel graag!!


Een aantal belangrijke documenten zijn hier al geplaatst:

Het trainingsschema (versie 16 juni) met de indeling op welke dag wie moet trainen. Daaraan zijn trainers en coaches toegevoegd.
De Schoolkorfbal Treffer met algemene informatie over het toernooi. 
(Voorlopig) wedstrijdprogramma (versie 16 juni) met alle wedstrijden. 


Heb je vragen over het toernooi of wil je je opgeven als vrijwilliger, neem dan contact met de schoolkorfbalcommissie op!

  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com