Clubblad

Download de meest recente versie van de Treffer via deze link:

kaft Treffer

Treffer oktober 2019


Kopij aanleveren

Mocht je iets in de Treffer willen plaatsen, lever dan kopij in bij Angela Nienhuis. Doe dit bij voorkeur via e-mail, op het adres redactie@korbatjo.nl.


Algemene informatie

Het clubblad van Korbatjo draagt al sinds jaar en dag de naam 'De Treffer'. In dit blad staan vaste onderwerpen, zoals een berichtje van de voorzitter, de verjaardagskalender en een overzicht van activiteiten voor jeugd en senioren in de Verenigingskalender. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor alles wat met wedstrijdkorfbal te maken heeft, zoals het wedstrijdprogramma, de standen en de uitslagen. Tevens hebben sponsors, middels advertenties, een belangrijke plaats in het clubblad.


Digitalisering

Een aandachtspunt is de digitalisering van ons clubblad. We verzoeken iedereen die niet per sé een papieren clubblad wil ontvangen zich hiervoor af te melden bij de redactie. Hoe meer mensen zich afmelden voor de papieren versie, hoe meer geld we als vereniging zullen besparen. Daarnaast scheelt het niet hoeven drukken van onnodig veel papieren exemplaren ook voor het milieu!

 

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com