• Korbatjo geeft niet thuis in degradatiekraker  21-05-2018
    Na de zure en dure nederlaag tegen concurrent Atlas van vorige week had Korbatjo maar één doel en dat was winnen van KZ Danaïden.
  • Zure nederlaag voor Korbatjo  21-05-2018
    Afgelopen zaterdag stond voor Korbatjo een zeer belangrijke wedstrijd op het programma tegen Atlas uit het Zeeuwse Ritthem.
  • Eerste zege Korbatjo  25-09-2017
    Zaterdag 23 september stond de wedstrijd tussen Atlas uit het Zeeuwse Ritthem en Korbatjo op het programma. Beide ploegen stonden zonder punten onderaan in poule 2G en dus was het voor beide teams zaa...
  • Korbatjo verliest op eigen veld  11-09-2017
    Zaterdag 9 september stond de wedstrijd Korbatjo 1 – KZ Danaiden 1 op het programma in de 2e klasse G.
  • Korbatjo geeft Van der Linden mooi afscheidscadeau  30-05-2017
    De laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de tot dan ongeslagen kampioen Twist, was tevens de laatste wedstrijd onder leiding van coach Tony van der Linden.
  • 1 logo Agrimarkt
  • 2 banner De Hypotheker