Zaalwacht

Bij Korbatjo worden heel veel vrijwilligers taken uitgevoerd door de senioren en junioren. Zij zijn heel actief met oa coachen en fluiten. Voor de zaalwacht en hebben we dan ook ouders/verzorgers ingezet.

De zaalwacht wordt dan uitgevoerd door één iemand met korfbal-/spelregelkennis die op naam is aangewezen, samen met ouders/verzorgers van een team dat is aangewezen. De ouders/verzorgers bepalen onderling wie welke taken uitvoert (evt. te coördineren door de teamouder). Het aanwijzen gebeurt door Nicolette Verkaik en de indeling wordt gecommuniceerd via de weekbrieven en/of de verenigingsmail. Ouders/verzorgers zijn zoveel mogelijk alleen aan de beurt rondom de wedstrijden van de eigen kinderen. 
 
In de beschrijving zaalwacht 2016-2017 zijn de taken, verantwoordelijkheden en verdere zaken voor de zaalwacht uiteengezet. Een hardcopy versie zit in de zaalwachttas die wekelijks wordt uitgereikt aan een van de eerste zaalwachten. De laatste van de dag wordt verzocht ervoor te zorgen dat deze tas weer bij de vrijwilligerscoördinator (Marita Verkaik) terecht komt. 
 
Als er nog vragen zijn, of mochten er onverhoopt dingen fout gaan, aarzel dan niet contact op te nemen met de Nicolette Verkaik.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com