JAC avond 28 september 2012

Vrijdag 28 september had het JAC een Korbatjo avond voor de D,E en F jeugd georganiseerd. En wat konden we een hoop kinderen verwelkomen! Rond 18.30 uur kwam de jeugd binnenwandelen. We hadden 5 groepen gemaakt van ongeveer 7-8 kinderen en nadat iedereen wist in welke groep hij/zij hoorde, gingen we beginnen.

Eén groep begon met verven. Iedereen had een oud of nieuw t-shirt meegenomen dat ze naar eigen idee mochten verven. De een deed dat in de clubkleuren en de ander maakte er een eigen kunstwerk van. Allemaal erg leuk om te zien. Bij een andere groep werden vragen over Korbatjo gesteld en we kwamen erachter dat de kinderen veel over Korbatjo wisten. Ook moest een groep raden welke mysterieuze gasten achter het gordijn zaten. Ze moesten vragen stellen aan de gasten, maar die mochten alleen een bordje omdraaien waarop ja/nee stond. Een andere groep was buiten aan het schieten op de korf. Ze moesten proberen om zoveel mogelijk in de korf te gooien. En dan was er nog een groep die bezig was met de fotoquiz. Ze moesten korbatjoleden herkennen, maar dat was niet altijd even makkelijk, omdat alle foto's bewerkt waren.

Natuurlijk hadden we ook een korte pauze waarin iedereen wat te drinken kreeg en kon er ook gesnoept worden. Alle activiteiten werden na 10 minuten gewisseld, totdat iedere groep alles gedaan had. Rond 20.00 uur kwamen de ouders en was de avond voorbij.

Om 20.30 uur begon de Uitdagingsavond voor de A,B,C jeugd. Helaas kwamen er niet veel leden op af. Het doel van deze avond was om elkaar uit te dagen met schietladderen door middel van doorlopers, strafworpen of gewoon te schieten op de korf. Wie er het eerst 10 ingegooid had, kwam op de eerste plek te staan. Op tafel lagen allemaal blaadjes met de namen erop en wie er het eerst 10 ingegooid had kwam op de eerste plek te staan. Terwijl diegene moest proberen om op die plek te kunnen blijven, moesten de anderen proberen diegene van zijn/haar plek te verdrijven. Iedereen moest proberen om zo hoog mogelijk te eindigen. De beste schietster van deze avond was Naomi en zij werd gevolgd door Ashley. Bravo meiden!

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com