Pietenmiddag 2013

Zaterdag 7 december was er een "verlate" pietenmiddag voor de F-jes. De pieten waren al op de boot terug naar Spanje. Toen ze op open zee waren, kwam er een piet naar boven rennen en gilde: HELP, STOP!

Er staat beneden in een hoek nog een zak met KORBATJO erop. We zijn helemaal vergeten om bij de kinderen van de korfbal langs te gaan. Wat nu???

Twee pieten besloten om met een roeiboot terug te varen naar de haven van Rotterdam. Na heel wat uren te hebben gepeddeld, kwamen ze in de haven aan en daar was een meneer zo vriendelijk om ze naar Oud-Beijerland te brengen. In de tussentijd hadden ze al contact opgenomen met iemand van Korbatjo en gevraagd of ze de F-jes nog naar het Trefpunt konden laten komen.

Helaas waren er van de 10 kinderen maar 5 aanwezig, maar met deze 5 kinderen hebben de pieten er een leuke middag van gemaakt. De kinderen zaten een pietenmuts te knutselen toen de pieten om de hoek kwamen kijken. Ze maakten een praatje met iedereen en daarna werd er nog gezongen en gedanst op verschillende liedjes. De pieten schaamden zich een beetje dat ze niet eerder waren gekomen, omdat ze door alle drukte het vergeten waren en beloofden volgend jaar echt op tijd te komen. En gelukkig hadden ze de zak met cadeautjes wel bij zich. Ieder kind kreeg een mooi Sinterklaasboek en een chocoladeletter.

Daarna was het weer tijd en moesten de pieten weer afscheid nemen van de kinderen. Angelique heeft ze weer naar de haven gebracht en we hebben gehoord dat ze weer veilig thuis in Spanje zijn.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com