Surpriseavond 2013

Vrijdag 22 november stond er een surpriseavond gepland voor de D, E en F leden. Velen vroegen zich af wat die "surprise"-avond inhield, want het woord verraadde niet veel van de inhoud van de avond. Zodra iedereen binnen was en alle hoofden geteld waren, kregen ze te horen wat we die avond allemaal gingen doen.

De kinderen werden verdeeld in vier groepen. Eén groep begon met wafels bakken. Deze wafels mochten ze lekker opeten met of zonder slagroom en ook kon je aan deze tafel cakejes versieren, die overigens nog die dag door 2 van de JAC-leden zelf waren gebakken. De tweede groep begon met kruidnoten bakken. Ieder kind kreeg een bol deeg waar ze dan zelf kruidnoten van konden maken. Alle kruidnoten werden op een grote bakplaat gelegd en daarna gingen ze de oven in. De derde groep ging een eigen pizza klaarmaken. Ze konden een keuze maken uit kaas, ham, salami, paprika, champignons en ananas. Zodra ook de pizza's allemaal klaar waren gingen ze per groep op een bakplaat de oven in.

De oven draaide overuren! Waren de kruidnoten en pizza's klaar, dan werden ze eruit gehaald en ging de volgende lading erin. Voordat we het wisten was het al weer tijd en kreeg iedereen wat kruidnoten mee naar huis en degenen die hun pizza of cakeje nog niet op hadden konden deze ook mee naar huis nemen.

Het was zeker een geslaagde avond en het pizza bakken was helemaal leuk.

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door DOMINO'S PIZZA OUD-BEIJERLAND. Het deeg, het maïsmeel, de saus en de kaas hebben we namelijk van hen gekregen, waarvoor nogmaals onze hartelijke dank!

Daarna zou er voor de A, B en C leden een dobbelavond zijn met heerlijke borrelhapjes. Helaas kon deze avond niet doorgaan, doordat maar 3 leden zich hadden opgegeven.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com