Teamouders

Sinds het seizoen 2013-2014 werken we bij de jeugdteams van Korbatjo met teamouders. Zo kunnen we allerlei vrijwilligerstaken verdelen over alle teams en blijft het voor iedereen te behappen. Enkele voorbeelden van wat de teamouders doen:

De teamouder ziet erop toe dat de wedstrijdshirts na elke wedstrijd worden gewassen en in de daarvoor bestemde tas belanden.
1 keer per jaar schrijft een team iets voor in het clubblad "De Treffer". De teamouder krijgt te horen wanneer de copy binnen moet zijn en regelt dit onder de kids.
De coördinator van de teamouders benadert de teamouder als er ouderhulp gewenst is bij bijv. het schoolkorfbaltoernooi, de rommelmarkt, oud papier ophalen, ophangen spandoeken in de zaal bij thuiswedstrijden, ondersteuning bij team van de week of als er vacatures zijn bij de vrijwilligerstaken. De teamouder zoekt in zijn/haar team dan een enthousiaste ouder.
De teamouder probeert ervoor te zorgen dat uit het team minimaal één ouder aanwezig is bij de algemene ledenvergadering.
De teamouder regelt dat er liefst elk seizoendeel (veld/zaal/veld) een teamfoto wordt gemaakt voor op de website.


Wie de teamouders per team zijn, lees je bij het overzicht van de teams op deze website.

De coördinator van de teamouders is Wilma van Dijk.

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com