Vriendenloterij

Steun Korbatjo en maak kans op €100.000,= en vele andere prijzen! 

VriendenloterijKorbatjo is een actieve vereniging, die allerlei ideeën wil verwezenlijken waarvoor extra geld nodig is. Een van deze manieren is meespelen met de Vriendenloterij, want de helft van de maandelijkse inleg gaat dan rechtstreeks naar Korbatjo. Wij zouden als club graag in de toekomst een kunstgrasveld willen aanleggen om mee te kunnen draaien op het hoogste korfbalniveau, zowel bij de senioren als bij de jeugd! Hiervoor is alleen veel geld nodig!   

Een lot kost € 12,00 per trekking en er zijn 14 trekkingen per jaar. Hiermee maak je kans op een prijzenpakket met mooie geldprijzen oplopend tot € 100.000,= en vele fantastische andere prijzen.

Wanneer je mee wil spelen dan kun je je direct aanmelden via onderstaande link op de website van de vriendenloterij: www.vriendenloterij.nl/web/Meespelen.htm?beni=136390 of bel met 0900-300 1400 (10 cpm). Opzeggen kan op ieder gewenst moment.

Je kunt de uitslagen bekijken op www.vriendenloterij.nl/uitslagen, op NOS Teletekst pagina 551 en op RTL 4 Text pagina 884. En elke zondag is de vriendenloterij om 19.20 uur te bekijken via RTL 4  waar de prijswinnaars verrast worden door Gerard Joling en andere vrienden.

Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen dan kun je contact opnemen met Christina van Veen.

Op vrijdagavond 4 april 2014 organiseert de Sponsor- & PR-commissie samen met de Vriendenloterij een belavond van 18.45 uur – 21.30 uur. Dan kun jij een telefoontje verwachten van een van onze eigen vrijwilligers met de vraag of je in de VriendenLoterij wil meespelen voor Korbatjo. Mocht je al meespelen dan kunnen bestaande loten ook worden omgezet zodat in vervolg de helft van de opbrengst naar Korbatjo gaat.

 
 

  • 2 banner De Hypotheker
  • 4 logo Sport 2000
  • 5 banner Vriendenloterij
  • 6 banner Bol.com