Vrijwilligersmiddag zeer geslaagd

Afgelopen zaterdag 4 januari heeft het bestuur voor de vele vrijwilligers van Korbatjo een leuke middag georganiseerd. Na een kort welkomstwoordje van voorzitter Kelly werd het buffet om 12.45 uur geopend. Om 13.30 uur startte in het Trefpunt het programma met een spelletjesmiddag, waarbij de circa 40 aanwezige vrijwilligers (van jong tot oud) het in kleine groepjes tegen elkaar opnamen. Door het wedstrijdelement werd er flink gestreden en was iedereen fanatiek bezig. Tussendoor zorgde het bestuur voor een hapje en een drankje. Om 16.00 uur waren de kruitdampen opgetrokken en werd het winnende team bekend gemaakt. De vier spelers van dit team, wat onder leiding stond van erelid Ed de Jong, mochten de felicitaties en een spelletje naar keuze in ontvangst nemen. Daarna werd er door iedereen geproost op de winnaars én op een mooi en sportief 2020 en vloeide de (kinder)champagne rijkelijk. Voordat iedereen huiswaarts keerde werd er een nog een leuke groepsfoto gemaakt. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag!