Pre Sale Korfbal League Finale

De pre sale is begonnen voor de Korfbal League Finale op zaterdag 4 april in Rotterdam. Koop nu voordelig kaarten met je team of als gezin. Zie onder dit bericht!

 

Nog heel even geduld. Vrijdag 31 januari 10.00 uur opent de Pre-Sale van de Korfbal Leaguefinale, die zaterdag 4 april wordt gespeeld in Rotterdam Ahoy. Fans die zich hebben ingeschreven voor de Pre-Sale ontvangen die ochtend een e-mail, waarmee zij als eerste de beste tickets kunnen bestellen. De Pre-Sale loopt tot vrijdag 7 februari 23:59 uur. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe dit dan nog snel via https://www.korfbal.nl/presale.

 

Welke verkoopperiodes zijn er?
De Pre-Sale is exclusief voor korfballiefhebbers, die zich hebben aangemeld voor de Pre-Sale. Na de Pre-Sale start de Early Bird; deze tickets zijn nog steeds voordeliger dan tijdens de reguliere voorverkoop, die in maart start.

  • Pre-Sale: 31 januari 10:00 uur – 7 februari
  • Early Bird: 8 februari 00:00 uur – 29 februari
  • Reguliere voorverkoop: 1 maart 00:00 uur – 4 april

 

Clubactie (verenigingstickets)
Met je vereniging naar de Korfbal Leaguefinale? Doen! Dat is naast gezellig ook nog eens extra voordelig. De prijs voor verenigingstickets is € 21,00 vanaf 25 tickets en € 19,00 vanaf 50 tickets. Wil je voor jouw vereniging een clubactie helpen opzetten? Ga snel naar de registratiepagina en geef aan dat je geïnteresseerd bent in verenigingstickets.

 

Teamtickets
Wil je met jouw team naar de Korfbal Leaguefinale? Kies dan voor teamtickets! Vanaf 8 personen of meer betaal je slechts € 23,00 per persoon. Zo ben je voordeliger uit dan wanneer je allemaal individueel je kaartje aanschaft.

 

Gezinsticket
Met het gezin naar de Korfbal Leaguefinale? Dat kan! Je bestelt eenvoudig een gezinsticket met twee tickets voor volwassenen en twee tickets voor kinderen tot en met 15 jaar voor € 70,00 (€ 17,50 per ticket).

 

Registreer je voor de Pre-Sale
Wil je wel als eerste de beste tickets bestellen maar heb je je nog niet geregistreerd voor de Pre-Sale? Doe dit dan alsnog! Je ontvangt vrijdagochtend als eerste een mail met een link naar de Pre-Sale.