Aanmelden Kamp 2020

Vanaf nu kunt u uw kind aanmelden voor ons pinksterkamp 2020 die plaats zal vinden van vrijdag 29 mei tot en met maandag 1 juni 2020 in “De Kalei” in Dilsen-Stokkem. Dit kan via https://forms.gle/8eee3wAaCxCWR8Jr9.

De kosten voor het kamp bedragen Eur. 70,00 per persoon. Na uw aanmelding kunt u het bedrag overmaken op NL 77 RABO 0133 3464 12 t.n.v. A.K.V. Korbatjo onder vermelding van “Kamp 2020” met de naam van uw kind.
Zoals altijd zijn wij van mening dat de hoogte van de kampbijdrage geen reden mag zijn om uw kind niet mee te laten gaan, wij denken hierin graag met u mee. Neemt u hiervoor contact op met Danny-Jill van Ooijen (tel 06-81 176 197).

Op de heenweg gaan wij met een bus, op de terugweg willen wij graag net als voorgaande jaren gebruik maken van vervoer van ouders. Bij de aanmelding kunt u aangeven of u in de gelegenheid bent om uw kind op te halen en of u eventueel nog kinderen mee terug kunt nemen.
U ontvangt een bevestiging zodra wij de aanmelding hebben mogen ontvangen.

De kamptreffer met hierin alle informatie van het kamp zal eind april verzonden worden.

Vanaf het veldseizoen zal er weer een “boodschappen-sponsorlijst” in het Trefpunt komen te hangen. Hierop kunt u aangeven welke boodschappen u ons mee wilt geven naar kamp. Wij zijn blij met elke bijdrage hierin. Hiervoor alvast onze dank.

Indien u nog vragen heeft dan horen wij dit graag.

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie
Alex, Ruben, Luuk, Jesper, Noëlle, Ruby, Wilma en Danny-Jill