Schoonmaak van Het Trefpunt

Zaterdag 21 maart  is het de bedoeling om het Trefpunt eens een GROTE SCHOONMAAKBEURT te geven. Nu begrijpen jullie dat wij dat als kantinecommissie niet met zijn vijven kunnen doen en daarom roepen wij alle leden, ouders en verzorgers op om ons een handje te komen helpen.

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK TOCH!!!

Het gaat om:

  • 4 kleedkamers;
  • 1 scheidrechterskleedkamer;
  • 1 verzorgingskamer;
  • de dames- en de herentoiletten;
  • de keuken;
  • de bar en de gehele kantine;
  • de gangen; en
  • de buitenkant van het pand.

Het zou fijn zijn wanneer jullie je eigen emmer en sopdoek enz. meebrengen. Het is de bedoeling dat wij om 9.00 starten en we zien dan wel hoever we komen. Voor koffie met wat lekkers wordt uiteraard gezorgd. Om te weten waar wij een beetje op kunnen rekenen, graag opgeven via kantine@korbatjo.nl.

Laat ons niet met zijn VIJVEN staan maar kom ons HELPEN.

Tot 21 maart 2020.

Met vriendelijke groet,

De kantinecommissie