Marcel Versteeg nieuwe trainer Korbatjo

Het bestuur van korfbalvereniging Korbatjo heeft overeenstemming bereikt met Marcel Versteeg als nieuwe trainer van de Oud-Beijerlandse club. Met ingang van het nieuwe seizoen is de 42 jarige Versteeg de opvolger van Paul Vink, die drie jaar lang tot volle tevredenheid de selectie van Korbatjo onder zijn hoede heeft gehad.

Marcel Versteeg heeft een ruime ervaring als trainer. Nadat hij op 31 jarige leeftijd had besloten om te stoppen met spelen bij Ventura Sport is hij daarna direct gaan trainen en coachen. Eerst een jaar bij het tweede team van Ventura Sport en daarna bij respectievelijk DSO Klundert (4 jaar), Tilburg (3 jaar) en Ventura Sport, waar hij nu twee jaar voor de groep staat. Zijn grootste successen waren de kampioenschappen van DSO 1 naar de 2e klasse, en handhaving het jaar er op, en van Tilburg 1 naar de overgangsklasse.

De Strijenaar, marketing manager van beroep, is getrouwd en heeft drie kinderen, waarvan er twee ook korfballen. Als streekgenoot kent hij Korbatjo goed en hij ziet er naar uit om het nieuwe seizoen met een relatief jonge selectie te gaan werken.