Pieter Korteweg ook volgend seizoen bij Korbatjo

In deze tijd, waarin alles om de gezondheid van ons en onze familie en vrienden draait, is het korfbalspelletje vanzelfsprekend op een lager plan gekomen. Ook bij Korbatjo. Als bestuur zijn we echter wel bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen, wat nu gevoelsmatig nog heel erg ver weg ligt.

 

Nadat we eerder al overeenstemming met onze nieuwe hoofdtrainer Marcel Versteeg hebben bereikt, hebben we meer goed nieuws van het trainersfront.

 

Ook Pieter Korteweg blijft volgend seizoen aan de selectie van Korbatjo verbonden en daar zijn we heel blij mee! De selectiespelers kunnen nog minimaal een jaar van Pieters korfbalinzicht en waardevolle trainingen gebruik maken.

 

Het doorgaan van Pieter neemt niet weg, dat we voor volgend seizoen nog steeds op zoek zijn naar een trainer/coach voor Korbatjo 2. Voor meer informatie kun je terecht bij Marita Verkaik, via 06-41586620 of marita@korbatjo.nl.