Update Coronavirus (4)

Hierbij mailen wij jullie weer even een update. Inmiddels is er een projectgroep opgestart met daarin Eelco, Danny-Jill, Alekos, Tijmen, Marita en Kelly voor het weer kunnen gaan trainen op het veld.

 

Er zijn door NOC*NSF, de KNKV en de Gemeente Hoekschewaard protocollen neergelegd voor het weer kunnen gaan sporten voor de jeugd tot en met 18 jaar. Met de projectgroep wordt op dit moment heel hard gewerkt om deze protocollen om te buigen naar korfballen bij onze vereniging.

 

Het is een aardige puzzel, maar daar gaan we uitkomen en op dit moment is ons doel om 6 mei weer te starten met de 1e korfbaltrainingen. Verdere informatie en uitleg over hoe we dit gaan doen en wie wanneer op het veld mag komen, volgt zodra door de projectgroep alles is uitgezocht en uitgewerkt. Alles zal natuurlijk conform de Corona protocollen worden uitgevoerd.

 

Zijn jullie in ieder geval weer even op de hoogte van wat er achter de schermen gebeurt en er volgt snel een volgend bericht.

 

Voor het organiseren van de trainingsavonden zijn we op zoek naar vrijwilligers die één avond willen ondersteunen. Heb je interesse? Of heb je andere vragen. Neem gerust met Kelly contact op (voorzitter@korbatjo.nl).

 

Tot snel,

De Corona projectgroep