Corona update (5)

Allereerst zijn we heel blij om te zien dat de avonden weer gevuld zijn op het veld en er lekker door jong en oud(er) weer getraind kan worden. Met grote dank aan het Projectteam Corona, die de regels en protocollen snel uitgezocht hadden en de puzzel in elkaar hebben kunnen schuiven.

 

Hierop aansluitend willen we gelijk even mededelen dat dit trainingsschema loopt tot en met 1 juni 2020. Met uitzondering van Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag, deze dagen zal er niet getraind worden.

 

Wij zijn in overleg met de scholen en de gemeente over het gebruik van het veld. Het neerzetten en schoonhouden van de materialen is een enorme klus. Doordat de scholen nu geen gebruik maken van het veld kunnen we alles laten staan en is het goed te doen, maar als de scholen vanaf 2 juni weer op het veld willen gaan sporten, moeten we elke avond alles op en af bouwen. Dat is bijzonder veel werk en niet te doen.

Zodra wij weten wat de scholen vanaf 2 juni van plan zijn, kunnen wij beslissen hoe het trainingsaanbod er dan uit komt te zien en we zullen jullie dan informeren.

 

Ook wachten wij de persconferentie medio volgende week af, want wellicht veranderen de maatregelen weer.