Dringende oproep voor vrijwilligers

Wellicht hebben jullie het filmpje van Marita en Kelly al in de app gezien, maar omdat we het zo belangrijk vinden vragen we er hier ook aandacht voor.

 

Waarom trekken we aan de noodbel? Dat heeft alles te maken met de openstaande vacatures binnen onze club. Het tekort aan vrijwilligers leidt tot overbelasting bij degenen die dit werk doen. Als de vacatures niet opgevuld gaan worden, zal dit consequenties hebben voor onze mooie vereniging. Iets wat wij binnen Korbatjo niet gewend zijn. Onze clubcultuur was én is, dat we het werk met ons allen doen. Leden, maar ook ouders van leden. Vele handen maken namelijk licht werk.

 

Laten we met elkaar de schouders eronder zetten, zeker in deze tijd, en ervoor zorgen dat in het seizoen 2020/2021 bij de start alle vacatures gevuld zijn en zo de huidige vrijwilligers weer wat lucht krijgen en plezier in het vrijwilligerswerk. Zoals je kunt zien in de vacaturelijst, zijn er nog vele plekken vacant. Denk niet, dat kost teveel tijd of dat kan ik niet, maar meld je aan! Samen komen we er dan wel uit.

 

We hopen en verwachten veel reacties. Voor nu een fijn weekend en we zien jullie graag volgende week weer op het veld.

 

Hierbij de link naar het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=5atb6-NTUdU&feature=youtu.be