Aanpassing trainingen en vacatures

Hierbij sturen wij jullie weer even een update vanuit het bestuur. Na bijna twee maanden stilgelegen te hebben, ging het in de afgelopen weken ineens snel. Op 6 mei startte onze jeugd weer met korfballen, op 11 mei onze senioren. Op dit moment zijn alleen de G’s, Kangoeroe Klup en FUN&fit (nog) niet gestart. De G’s gaan dit seizoen niet meer trainen maar wel sluiten zij op 4 juli met een gezellige activiteit het seizoen af. De Kangoeroe Klup start ook na de zomer weer, hiervoor is ledenwerving nodig. Over FUN&fit wordt volgende week besloten. Alle andere teams zijn inmiddels weer gestart met trainingen. Met dank aan de projectgroep en alle andere vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

 

Trainen komende weken

Vanaf aankomende dinsdag gaan we gewoon door met trainen, tot en met donderdag 18 juni. Het rooster daarvoor is iets gewijzigd, zie aangepast trainingsschema. Zoals jullie wellicht zelf ook gelezen hebben, is afgelopen week bekend gemaakt dat er voor de jeugd tot en met 18 jaar vanaf 1 juni bij het sporten geen 1,5 meter regeling meer is. Heel fijn nieuws. Let op: alleen tijdens het sporten, dus voor en na de trainingen en buiten de accommodatie geldt de 1,5-meter regel nog wel. Wij verzoeken alle jongeren die lid zijn van onze club en door de Korbatjo kleding als zodanig herkenbaar zijn om deze 1,5 meter echt aan te houden als je (na de training) op een locatie elders bij elkaar bent. Het is vervelend als men een verkeerde indruk krijg van onze vereniging, terwijl we er bij Korbatjo werkelijk alles aan doen om volgens de richtlijnen te handelen.

Na 18 juni gaan de trainingen – afhankelijk van de wensen en mogelijkheden van de sporters, trainers en andere vrijwilligers – door tot en met uiterlijk 9 juli. Vanaf half juli mogen we het veld een aantal weken niet gebruiken omdat er dan door de gemeente onderhoud plaatsvindt.

 

Rooster vrijwilligers trainingsavonden

We hebben uitsluitsel gekregen van de scholen dat alleen het Hoeksch Lyceum nog buiten wil gaan gymmen. Dit betekent dat wij de indeling van de trainingsvelden hebben aangepast, zodat het Hoeksch Lyceum en Korbatjo beide gebruik kunnen maken van het veld, zonder dat wij na elke avond alle palen van het veld moeten halen. Alle velden en palen worden nu a.s. dinsdagavond eenmalig opnieuw opgezet.

Het vrijwilligersrooster voor komende week:

  • Dinsdag 2 juni 17.30-18.00 uur: Marita, Tijmen, Alekos, Tony, Willian en Xander
  • Dinsdag 2 juni vanaf 18.00 uur: Marita/Leen, Johan en Rikkert
  • Woensdag 3 juni vanaf 18.15 uur: Tijmen, Bianca, Veronique en Jelmer
  • Donderdag 4 juni vanaf 18.00 uur: Kelly/Leen, Lars en Anne

Voor de maandag- tot en met donderdagavonden van 8 juni tot en met uiterlijk 9 juli zoeken we vrijwilligers. Kun/wil je één of meerdere avonden (of een deel van een avond) helpen bij Korbatjo, laat het dan weten aan Alekos (06-11755500).

 

Oproep vrijwilligers en sponsors

Op onze oproep voor vrijwilligers via de filmpjes van Kelly en Marita hebben we positieve reacties ontvangen, waarvoor dank! Gelukkig zijn een aantal vacatures inmiddels ingevuld. Echter we hebben helaas nog geen vrijwilligers gevonden voor de volgende cruciale functies:

  • Bestuurslid Technische Zaken
  • Bestuurslid Algemene Zaken
  • Vrijwilligerscoördinator(en)/-commissie
  • Trainers/coaches voor jeugdteams
  • Organiseren van ledenwervingsacties

Heb je (mogelijk) interesse in een vacature? Dan horen wij het graag via Kelly (voorzitter@korbatjo.nl) of Marita (06-41586620).