Begeleiding selectie Korbatjo rond

Nadat eerder hoofdtrainer Marcel Versteeg werd vastgelegd voor het nieuwe seizoen heeft het bestuur van korfbalvereniging Korbatjo nog meer goed nieuws te melden.

 

Bij het tweede team wordt Klaudine Hoek de nieuwe trainer/coach. De 47-jarige Hoek is in het verleden als speelster onder andere actief geweest in Korbatjo 1 en heeft als trainer/coach ervaring opgedaan bij diverse jeugdteams van verschillende verenigingen, laatstelijk als trainer/coach van Korbatjo B1. Ze woont in Oud-Beijerland en heeft twee zoons en een dochter, die alle drie in de jeugd van Korbatjo korfballen.

 

Pieter Korteweg blijft daarnaast ook verbonden aan de selectie. De oud-speler en trainer van het Barendrechtse Vitesse heeft het prima naar zijn zin bij de Beijerlanders en zal beide trainers gaan ondersteunen en individueel met selectiespelers gaan trainen.

 

Ook met Leen Hokke, teambegeleider van Korbatjo 1, is overeenstemming bereikt. Deze clubman plakt er nog een seizoen aan vast en gaat daarmee zijn 12e seizoen in.