Mooi afscheid Paul Vink

Vrijdagavond 10 juli hebben we rondom Het Trefpunt afscheid genomen van onze hoofdtrainer Paul Vink. Paul is 3 jaar trainer geweest bij onze mooie club. Door het Corona virus was het afscheid anders dan anders, maar niettemin hebben we Paul een zeer geslaagd afscheid bezorgd.

Namens de club werd Paul in het zonnetje gezet door onze voorzitter Kelly en vanuit de selectie hadden aanvoerder Rikkert en teambegeleider Leen mooie woorden voor Paul. Woorden als sociaal en betrokken kwamen regelmatig terug in de speeches.

 

Naast zijn vrouw en ouders (zijn trouwste supporters) waren zo’n 50 gasten aanwezig bij het afscheid van de sympathieke trainer, die niet alleen betrokken was bij de selectie, maar ook bij andere teams, supporters en de vrijwilligers van Korbatjo. We zullen Paul ongetwijfeld nog bij wedstrijden van Korbatjo gaan tegenkomen, maar dan langs de lijn als supporter.