Afsluitend bericht van bestuur

Hierbij een laatste bericht van het bestuur zo aan het einde van dit bijzondere korfbalseizoen.

 

Het zijn de laatste maanden roerige tijden geweest. Ook bij Korbatjo. Er moest in korte tijd veel geregeld worden, zeker toen de trainingen weer door mochten gaan. De ALV werd op een andere manier ingevuld en er moesten allerlei maatregelen worden getroffen om de kantine weer te openen. Ook wij bij Korbatjo zijn aan een kleine adempauze toe zodat we er in het nieuwe seizoen weer fris tegenaan kunnen.

 

Door de versoepelde maatregelen was het gelukkig toch mogelijk om met een select gezelschap afscheid te nemen van Paul. Een gezellige avond waar mooie woorden zijn gesproken en we hopen Paul en zijn familie natuurlijk zeker nog terug te zien bij Korbatjo. Ook zijn er nog een aantal teams die het seizoen af hebben kunnen sluiten met een leuke activiteit.

 

Helaas hebben we eerder deze maand te horen gekregen dat door onderhoud van het veld, we tot 29 augustus geen gebruik kunnen maken van ons veld. Op dit moment zijn we in overleg met OSV. We mogen daar vanaf start van het seizoen gebruik maken van een voetbalveld. De eerste oefenwedstrijd van de Selectie op 15 augustus a.s. mogen we bij Oranje Zwart houden. We hebben via een brief aan de Gemeente laten weten dat we niet blij zijn met deze late communicatie en dat we hopen dat we wel gewoon mogen starten op ons eigen veld. Tevens hebben we weer het kunstgrasdossier onder hun aandacht gebracht met het verzoek dat er nu snel stappen moeten worden genomen om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Maar voor nu starten we het nieuwe seizoen dus bij voetbalvereniging OSV. Informatie over de trainingstijden etc. volgt nog later deze zomerperiode. Natuurlijk zullen daar alle korfbalmaterialen zijn, zodat er normaal getraind kan worden. Op 29 augustus zien we jullie graag allemaal voor de openingsdag op ons eigen veld.

 

We doen hierbij weer een nieuwe oproep voor vrijwilligers. Enkele plaatsen zijn al ingevuld maar is er nog dringend behoefte aan diverse mensen die ons hierbij willen komen helpen, zoals te zien is in het vrijwilligersoverzicht. In dit overzicht staat ook aangegeven dat indien wij niet voldoende mensen kunnen vinden, er (waarschijnlijk) helaas meer drastische maatregelen moeten worden genomen.  Zoals bv het niet kunnen vormen van een G3, indien hier geen trainer voor wordt gevonden. Laten we er met zijn allen voor zorgen dat dit niet nodig hoeft te zijn.

 

Rest ons nog om iedereen een fijne zomer toe te wensen en tot op de opening op 29 augustus 2020! Informatie/programma volgt.

 

Met vriendelijke groet,

Kelly, Marita, Peter, Leen en Sylvia