Nieuwe sponsors Korbatjo

Nadat je eerder al hebt kunnen lezen dat we twee nieuwe co-hoofdsponsors voor Korbatjo 1 hebben gevonden hebben we nog meer fantastisch nieuws te melden. De afgelopen maanden is de Sponsor- & PR-commissie, ondanks alle corona beperkingen, er in geslaagd om (nieuwe) sponsors te vinden. We stellen ze hieronder aan je voor.

 

Korbatjo A1 wordt voorzien van nieuwe shirts en trainingspakken. Maas & Nienhuis civiel adviesbureau B.V. komt vanaf 1 januari 2021 ook de komende drie jaar op de shirts te staan en Fitbuildinx zorgt ervoor dat de spelers van de A1 in mooie trainingspakken mogen lopen. Daarnaast worden de D4 en E3 vanaf 1 januari 2021 voorzien van gesponsorde shirts van Robinsonpompen.nl.

 

Maas & Nienhuis civiel adviesbureau B.V. is al jarenlang sponsor en we willen Bernard Nienhuis bedanken voor het met 3 jaar verlengen van zijn contract. Jongste dochter Merel speelt in de A1 en oudste dochter Iris in het 3e. Eind december is het contract ondertekend en heeft Bernard uit handen van Leen Hokke van de Sponsor- & PR-commissie een bos bloemen ontvangen.

 

Voor meer informatie over Maas & Nienhuis civiel adviesbureau B.V. : https://maasennienhuis.nl.

 

Fitbuildinx is een nieuwe sponsor voor Korbatjo. Twee zoons van Jonathan Reitsma, Jaron en Jona, korfballen al jaren met veel plezier bij Korbatjo en Jonathan wil hier graag ook een bijdrage aan leveren door met zijn bedrijf de trainingspakken van de A1 te sponsoren. Op een van de laatste trainingsavonden in oktober 2020 zijn de trainingspakken al uitgereikt, maar als gevolg van corona heeft de A1 er nog niet mee kunnen pronken. Dat gaat in 2021 ongetwijfeld gebeuren. Ook dan zal het contract officieel worden ondertekend.

 

Voor meer informatie over Fitbuildinx ga naar: http://fitbuildinx.com.

 

 Robinsonpompen.nl is ook een nieuwe sponsor voor Korbatjo. De twee dochters (Lotte en Carlijn) van Hans Chung, directeur van Robinsonpompen.nl, zijn nog niet zo lang lid van onze mooie vereniging, maar korfballen met veel plezier in de D4 en E3. Hans is enthousiast over de club Korbatjo en wilde graag wat betekenen. Begin december is het contract door onze voorzitter Kelly en Hans ondertekend, zoals hieronder is te zien.

 

Voor meer informatie over Robinsonpompen.nl kijk op: http://www.robinsonpompen.nl.

 

Het bestuur en de Sponsor- & PR-commissie bedanken bij deze Bernard Nienhuis, Jonathan Reitsma en Hans Chung voor hun sponsorbijdragen. Zodra de competities weer van start mogen gaan zullen we de teams met hun nieuwe tenues op de foto zetten en de foto’s delen.