Trainingen ook weer op eigen veld

De afgelopen maanden heeft de slechte toestand van ons veld veel belemmering gegeven in het aantal trainingen dat kon worden gegeven aan de teams. Gelukkig kunnen we al sinds 20 februari op OSV terecht en daar zijn we dan ook erg dankbaar voor. Vanaf 22 maart hopen we weer deels op ons eigen veld te gaan trainen.

Hierbij delen we dan ook onze voorlopige planning voor de week van 22 maart. Ons streven is om alle teams twee keer per week te laten trainen. Om de zaterdag zullen er onderlinge wedstrijden worden worden ingepland. Zo hopen we toch nog een beetje het wedstrijd gevoel levend te houden bij de teams. Het team dat verantwoordelijk is een corona-coördinator te leveren zal elke week rouleren. Het schema zal elke week tijdig worden rondgestuurd. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en jullie snel weer op het veld bij Korbatjo te verwelkomen.

Groeten mede namens de TC Jeugd en het bestuur,

Eelco, Danny-Jill, Wessel, Marita & Veronique