1 april: Korbatjo krijgt kunstgras

Vandaag is een heugelijke dag voor onze mooie korfbalvereniging: in de zomervakantie worden bij Korbatjo drie kunstgrasvelden aangelegd! Na 20 jaar dromen en ruim 10 jaar overleg met de gemeente is het eindelijk zover. Een positief bericht dus in ons 45-jarig jubileumjaar. Het is meer dan nodig, want sinds de zomer is ons grasveld van onvoldoende kwaliteit, waardoor veel trainingen niet konden doorgaan. Daar komt dus binnenkort een einde aan. Dank aan alle vrijwilligers, het KNKV en anderen die in al die jaren hebben bijgedragen! Binnenkort volgt meer informatie, sowieso bij de ledenvergadering op 14 april, dus houdt het nieuws goed in de gaten.

 

The day after

Gisteren was het 1 april en daarom wilden we op een ludieke manier kunstgras bij Korbatjo onder de aandacht brengen. Aan de reacties te zien hebben velen het bericht gelezen. We hopen dat de verantwoordelijken bij de gemeente dat ook hebben gedaan…, want het ontbreekt tot op heden aan daadkracht bij de gemeente.

Al jarenlang hebben we als club veel tijd en energie in de realisatie van kunstgras gestoken en het is uitermate teleurstellend en frustrerend dat het nog steeds niet is gelukt. Binnenkort hebben we weer een gesprek met onder andere de gemeente en het KNKV, want de komst van kunstgras is hoognodig. Zeker ook gezien de slechte staat van ons veld. Het zal duidelijk zijn dat we in dat gesprek concrete vervolgafspraken willen maken.

Voor degene die we als gevolg van deze grap hebben moeten teleurstellen: weet dat wij ons vol blijven inzetten en hopelijk kunnen we in de loop van dit jaar wel met een positief bericht komen. Op de Algemene Leden Vergadering van 14 april zal het kunstgras ook ter sprake komen. We hopen dat jullie daar online bij aanwezig zijn.