Actie frituurvet

Steun de club! Lever nu GRATIS je oude frituurvet in bij Korbatjo !

is begonnen met het inzamelen van gebruikt frituurvet/olie in samenwerking met Green Oil Recycling. Frituurvet is een waardevolle grondstof voor o.a. biobrandstof. Omdat het een waardevolle grondstof is krijgen wij als club een vergoeding als wij dit inzamelen.

 

Hoe werkt het?

Inleveren is simpel. Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en gooi deze vervolgens in de kliko bij Korbatjo. Geopend tijdens trainingsdagen/wedstrijden. Of neem contact op via pr@korbatjo.nl of stuur ons een berichtje via Instagram of Facebook.

 

Wat kan ik inleveren?

  • Frituurvet vloeibaar
  • Frituurvet vast
  • Frituurolie
  • Overige plantaardige oliën

 

Wat zijn de voordelen?

Door het inleveren van je gebruikte frituurvet help je de club financieel een handje. Daarnaast draag je bij aan een schoner milieu, aangezien het frituurvet een tweede leven krijgt als biobrandstof.
100 liter frituurvet recyclen staat gelijk aan een CO2 besparing van 235 gereden kilometers! Ook wordt met het inzamelen van gebruikt frituurvet voorkomen dat dit in het riool terechtkomt waar het schade kan aanrichten.

 

Voordelen voor de club:

Geld inzamelen voor extra leuke activiteiten

 

Fonds Gehandicaptensport of Jeugdfonds Sport & Cultuur

Naast dat je de club enorm steunt met het inleveren van je gebruikt frituurvet steun je daarnaast ook het Fonds Gehandicaptensport of Jeugdfonds Sport & Cultuur. Namelijk 10% van de opbrengsten wordt door Green Oil Recycling gedoneerd aan het Fonds Gehandicaptensport of Jeugdfonds Sport & Cultuur. Omdat sporten voor iedereen in onze samenleving belangrijk is!

 

Wat kan ik nog meer doen?

Vraag je vrienden/familie of zij nog gebruikt frituurvet hebben liggen en vraag of je dit mag meenemen. Hiermee help je je vrienden en familie van hun frituurvet af, waar ze je ongetwijfeld dankbaar voor zullen zijn!