Korbatjo ziet uit naar volgend seizoen

Korbatjo bestaat dit jaar 45 jaar. Na een moeilijk coronajaar ziet de Oud-Beijerlandse vereniging de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De afgelopen tijd heeft zij verschillende nieuwe jeugdleden mogen ontvangen en in diverse groepen, waaronder bij de volwassenengroep FUN&fit, is plek voor meer nieuwe leden. Daarnaast hopen we dat we eind volgend seizoen onze thuiswedstrijden op kunstgras kunnen gaan spelen. De gesprekken met de gemeente zijn in volle gang.

Marcel Versteeg is ook komend seizoen hoofdtrainer bij Korbatjo. In zijn eerste seizoen heeft hij door corona slechts enkele wedstrijden kunnen coachen. Korbatjo is in de veldcompetitie ingedeeld in klasse 2G, met daarin de eerste teams van de verenigingen ACKC, Atlas, DES (D), Erasmus, Keep Fit ’70, TOGO en Vriendenschaar (B). Een poule met sterke tegenstanders, dus Versteeg en zijn selectie kunnen aan de bak. Overigens doen ze dat in hun nieuwe gesponsorde kleding van de nieuwe hoofdsponsors De Hypotheker en Aannemersbedrijf Detalis.

Ook Klaudine Hoek heeft aangegeven door te gaan als coach van Korbatjo 2. Met het overwegend jeugdige tweede team treft ze in de reserve 3e klasse vrijwel dezelfde clubs als Korbatjo 1. Ook Korbatjo 2 wacht een flinke uitdaging om zich te handhaven op het niveau waarop men al jaren speelt.

Leen Hokke, teambegeleider bij Korbatjo 1, heeft ook besloten om door te gaan en gaat zijn 13e seizoen in bij de hoofdmacht.

Het bestuur van Korbatjo is blij met het doorgaan van Marcel, Klaudine en Leen en hoopt op een mooi en sportief nieuw seizoen.

Na al deze positieve berichten is er ook een minder leuk bericht. Helaas heeft assistent trainer/coach Pieter Korteweg aangegeven Korbatjo te gaan verlaten. Hij heeft na enkele jaren actief te zijn geweest bij de selectie gekozen voor een nieuwe uitdaging bij de junioren van KCC. Het bestuur bedankt Pieter voor zijn waardevolle bijdrage in de afgelopen jaren en wenst hem alle succes toe bij zijn nieuwe vereniging. Het bestuur is nog dringend op zoek naar een vervanger, evenals een trainer/coach voor Korbatjo 3.