Jaap Nederlof genomineerd als vrijwilliger

Deze week werd ik prettig verrast door Ria Folkertsma van Welzijn Hoeksche Waard en wethouder Paul Boogaard van de gemeente Hoeksche Waard. Beiden kwamen met een opsteker omdat ik genomineerd was als vrijwilliger. Al 25 jaar zet ik mij als vrijwilliger in voor korfbalvereniging Korbatjo én het Koninklijk Korfbal Verbond. De nominatie heb ik vooral te danken aan mijn inzet voor het G-korfbal wat ik destijds als voorzitter van Korbatjo  heb  helpen opstarten.

Momenteel verzorg ik voor deze groep super gemotiveerde spelers naast de trainingen en wedstrijden ook allerlei activiteiten en het jaarlijkse kamp. Ik mag dan wel de genomineerde zijn, maar ik kan dit niet alleen en doe dit dan ook al vele jaren samen met Diana van Bommel, Elly en Frans Dahrs en Marlies Nederlof.

Ik vond de blijk van waardering heel leuk en hoop dat het G-korfbal een gezond deel van de club zal blijven.