Hervatting competitie

Dinsdag 25 januari jl. is bekend geworden dat de coronamaatregelen verder versoepeld gaan worden met ingang van woensdag 26 januari. Onder andere het spelen van competitie behoort weer tot de mogelijkheden.

Dit betekent voor veel jeugd- en senioren breedtekorfbalteams dat de eerste wedstrijden aankomend weekend al gespeeld zullen worden. De competitie zal gespeeld worden volgens het oorspronkelijk geplande programma (zie Sportlink/KNKV), waarbij de coronamaatregelen in acht genomen zullen worden. Dit betekent o.a. dat wedstrijden tot 22:00 uur gespeeld kunnen worden en publiek weer welkom is bij sportwedstrijden. Voor spelers en toeschouwers (zonder functie) van 18 jaar en ouder is het coronatoegangsbewijs (CTB) verplicht. Er zal een extra zaalwacht worden ingezet voor de controle hiervan.

Voor de selectie geldt dat er een nieuwe competitie zal worden opgezet. Deze zal op 5 februari starten.

De kangoeroes kunnen de trainingen desgewenst hervatten. Ouders mogen bij de trainingen aanwezig zijn op vertoning van het CTB.

Voor de G-teams geldt dat eerst nog afstemming met de G-commissie plaats zal vinden over het eventueel spelen van wedstrijden.

De weekbrief voor aanstaande zaterdag zal zo snel mogelijk verspreid worden zodra deze af is.

Wanneer er teveel afmeldingen door quarantaine/ziekte zijn kan een wedstrijd alsnog worden afgelast. Dit zal per team bekeken en besproken worden wanneer dit het geval is. Verdere informatie met alle regels en het verloop van de competitie zal later deze week volgen.

Mochten er vragen zijn kan er contact opgenomen worden met Veronique (06-20996910).