Versteeg langer door bij Korbatjo

Marcel Versteeg is ook komend seizoen hoofdtrainer bij Korbatjo en gaat op voor een derde termijn. In zijn eerste seizoen heeft hij door corona slechts enkele wedstrijden kunnen coachen. Dit seizoen zijn er, ondanks de corona maatregelen, al meer competitiewedstrijden onder zijn leiding gespeeld.

In de veldcompetitie staat Korbatjo 1 in de middenmoot van de 2e klasse G. Afgelopen zaterdag is Versteeg met zijn team de gehalveerde zaalcompetitie redelijk gestart met een gelijkspel bij OZC. In de 2e klasse Ib treft de Hypotheker/Detalis formatie naast OZC ook titelkandidaat DVS ’69 uit Hendrik Ido Ambacht en het Dordtse Movado.

Ook Leen Hokke, teambegeleider bij Korbatjo 1, heeft besloten om door te gaan en gaat zijn 14e seizoen in bij de hoofdmacht van de Beijerlanders.

Huidige trainer/coach van Korbatjo 2 Klaudine Hoek beraadt zich nog of ze doorgaat met het trainen/coachen van het overwegend jeugdige tweede team, dat uitkomt in de reserve 3e klasse.

Het bestuur van Korbatjo is blij met het doorgaan van Marcel Versteeg en Leen Hokke en hoopt op continuering van het trainerschap van Klaudine Hoek. Wel heeft men een vacature voor trainer/coach Korbatjo 2 uitstaan, mocht Hoek besluiten om haar contract niet te verlengen. Ook staat er een vacature uit voor assistent-trainer bij de selectie.