G-kamp 2022

Op vrijdag 1 juli was het eindelijk zover. Na twee jaar pauze door Corona konden we eindelijk weer op kamp. Aangezien we geen geschikt kamphuis konden vinden (ook wegens het gebrek aan tijd), hebben we een aantal huisjes gehuurd op Landal Het Vennenbos in Hapert. Op vrijdag zijn we om 18.00 uur vertrokken en werden we om 19.30 uur warm welkom met koffie en vlaai geheten door de kampmakers. ’s-Avonds hebben we lekker buiten ‘gechild’. De volgende dag zijn we heerlijk gaan zwemmen en hebben we de wildwaterbaan en glijbanen verkend en onveilig gemaakt waarna we na de lunch met zijn allen richting Langgoed Biestheuvel zijn getrokken voor boerengolf. In kleine ploegjes werd een 9-holes parcours afgelegd waarbij bij iedereen onverwachte talenten opkwamen. Ik denk dat wij met zijn allen een wereldprestatie b-golf hebben laten zien! In de avond was er een gezellige en heerlijke BBQ en als laatste een avondparcours over het park waarbij we kennismaakten met een zeldzame boompauw. Op zondag zijn we na een laat ontbijt fijn gaan sporten. In drie ploegen hebben gebasket(korf)bald en daarna fanatiek een potje beachvolleybal gedaan. ’s-Middags was er nog tijd voor het zwembad waarna het weer tijd was om te vertrekken. Fijn was wel dat we nog even konden gaan eten bij de MAC in Dordrecht. Dit werd gesponsord door een ouder.

We konden het kamp organiseren door de bijdrage van de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport. Daar collecteren we elk jaar voor en dit jaar kreeg iedereen een paar speciale sokken. Vandaar ook de foto met de sokken.

Kortom het was weer een fijn, gezellig en ouderwets kamp met schitterend weer.