Kampioenenparade

Zaterdag 26 november was het feest in sporthal de Boogerd. Voor de wedstrijd van Korbatjo 1 werden onze jeugdteams, die veldkampioen geworden zijn, extra in de spotlights gezet.

Korbatjo E2 mocht het spits afbijten. Door een erehaag van de spelers, coach en teambegeleider van Korbatjo 1 werden ze met veel applaus onthaald. Iedereen kreeg een medaille en een diploma van een van de aanwezige bestuursleden en er werd een kampioensfoto gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

Het volgende team was Korbatjo E1. Ook zij hebben de ereronde gelopen. Na afloop werd er videogebeld met een speler die er helaas niet bij kon zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens waren ook de D1, C1 en B1 aan de beurt. Ook zij maakten samen met hun trotse coaches een ereronde en kregen de versierselen.

 

 

 

 

 

 

 

Na afloop gingen de teams in verschillende tijdsblokken naar de Smulsalon voor een bord patat met wat lekkers. Dat werd zeer gewaardeerd.

Het was een geslaagd evenement in de bomvolle sporthal, waar niet alleen de kinderen, maar ook veel ouders en opa’s en oma’s enorm van hebben genoten!