Marcel Versteeg vertrekt bij Korbatjo

Maandagavond heeft Marcel Versteeg aan de selectie van Korbatjo bekend gemaakt dat hij aan het einde van het seizoen stopt als hoofdtrainer bij Korbatjo. Na 3 jaar de hoofdmacht van Korbatjo te hebben getraind scheiden de wegen van de club en Marcel.

 

Het bestuur van Korbatjo vindt het jammer dat Marcel gaat stoppen en bedankt hem voor zijn grote inzet en fijne samenwerking in deze 3 jaar.

 

Met veel energie en toewijding heeft Marcel een positieve bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de selectie. Door de stevige corona maatregelen, met name in het eerste seizoen, was het ook nog eens flink improviseren. Marcel zal, samen met zijn staf, er alles aan doen om Korbatjo 1, zowel in de zaal als op het veld, voor de 2e klasse te behouden.

 

Korbatjo heeft dus met ingang van het seizoen 2023-2024 een vacature voor trainer/coach van Korbatjo 1. Heb je interesse? Neem dan contact op met voorzitter Kelly de Vos, via voorzitter@korbatjo.nl of 06-41321481.