Evenementen

Jeugdkamp

Ieder jaar vertrekken wij met ruim 60 jeugdleden en 20 vrijwilligers voor drie nachten naar een kamphuis om samen met de kinderen een onvergetelijk kamp te beleven. Het kamp is bedoeld voor alle kinderen van F t/m A. Eenmaal aangekomen bij het kamphuis worden ze in groepjes verdeeld, waarmee ze de rest van het kamp een team vormen. In deze teams worden allerlei verschillende spellen gespeeld, geschikt voor jong en oud. Zo maken we het kamp voor iedereen een superleuke ervaring en zorgt het ervoor dat de kinderen elkaar onderling beter leren kennen. Vraag het aan een ieder die ooit mee is geweest: kamp is één van de tofste dingen aan lid zijn van Korbatjo!

Schoolkorfbaltoernooi

Sinds 1983 organiseert Korbatjo jaarlijks op een zaterdag in juni een schoolkorfbaltoernooi. Aan dit toernooi doen tegenwoordig zo’n 10 basisscholen mee met in totaal ruim 300 deelnemende kinderen. Ieder jaar is het weer een daverend succes, zowel het sportplezier en de positieve sfeer op de dag zelf als het aantal nieuwe leden en de inkomsten die het toernooi ons oplevert. 

 

Hier vindt je informatie over de editie van 2022.

Rommelmarkt

Jaarlijks wordt gelijktijdig met het schoolkorfbaltoernooi een rommelmarkt georganiseerd. Veel vrijwilligers dragen daar een steentje aan bij. Daarnaast verkoopt de commissie via internet, op markten, bij kofferbakverkopen en via de vitrine(boeken)kast in de kantine. Ook organiseren ze een aantal keren per jaar een enveloppenspel. De opbrengst van dit alles is een mooie inkomstenbron voor de club.

Het gehele jaar door kunt u uw spullen en boeken bij ons inleveren. Neem dan contact op met de commissie via e-mail adres rommelmarkt@korbatjo.nl. Het hoeven niet per sé oude spullen te zijn, maar denk ook aan:

  • Nieuwe spulletjes die je nog hebt liggen en die als prijs kunnen dienen
  • Relatiegeschenken die geschikt zijn als prijs of voor verkoop op de markt
  • Spaarpunten en -zegels, zoals AirMiles, Douwe Egberts, AH, etc.