Lid worden? Welkom!

Lid worden

Naast korfbaltrainingen en -competitieaanbod (wedstrijden op zaterdag) kan er bij Korbatjo deelgenomen worden aan de Kangoeroe Klup, midweekcompetitie en FUN&fit. Dus voor jong en oud en voor ieder wat wils! Ook kunnen we je verbinden aan de contactpersonen van de bridge (op woensdagavond), klaverjas (op donderdagmiddag) of kubb (geen vaste momenten).

Wil je meer informatie over Korbatjo? Lijkt het je leuk om te komen sporten bij onze vereniging? Je mag altijd vrijblijvend een paar keer meedoen. Zo kun je je een (beter) beeld vormen van het sportaanbod en van de vereniging. Als je vragen en/of interesse hebt, neem dan contact op met Bianca Groeneweg via telefoonnummer 06-44524347 of e-mailadres bianca.verheul@chello.nl

Als je het leuk vindt en je besluit om lid te worden, dan heb je in principe de keuze uit de volgende lidmaatschappen:

Vul het betreffende inschrijfformulier in en stuur deze met een digitale pasfoto naar de ledenadministratie, e-mailadres ledenadministratie@korbatjo.nl.

In de inschrijfformulieren wordt verwezen naar de privacyverklaring van Korbatjo.

 

Regels

Wanneer je lid wordt van Korbatjo, ben je wel gebonden aan een aantal regels:

  • Je betaalt contributie.
  • Nieuwe leden betalen € 10,- inschrijfgeld. Dit eenmalige bedrag staat los van de contributie.
  • Een lidmaatschap wordt altijd aangegaan voor een heel seizoen. Het seizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni. Als je bijv. in november lid wordt dan loopt het huidige seizoen van november t/m 30 juni. Zonder schriftelijke opzegging 1 maand voor het verstrijken van het seizoen (dus voor 1 juni) wordt het lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Voor opzegging verzoeken wij je om het  uitschrijfformulier in te vullen en e-mailen naar de ledenadministratie, e-mailadres ledenadministratie@korbatjo.nl.
  • Geef wijzigingen in je adres of andere gegevens altijd door aan de secretaris via ledenadministratie@korbatjo.nl. Als je vragen hebt over je lidmaatschap kun je ook altijd bij de secretaris terecht. Korbatjo verwerkt je persoonsgegevens in een bestand dat ook aan de korfbalbond wordt verstrekt. Binnen Korbatjo wordt de ledenlijst bovendien door verschillende commissies gebruikt. Er worden echter geen persoonlijke gegevens verstrekt aan bedrijven of instellingen.
  • Je houdt je aan de gedragsregels van Korbatjo. Tevens verzoeken wij je om leden, ouders/verzorgers, vrijwilligers, toeschouwers en overige bezoekers aan te spreken als zij de gedragsregels niet naleven.
  • Als je competitiewedstrijden gaat spelen moet je een broekje of rokje, voetbalschoenen en zaalsportschoenen (zonder zwarte zool) aanschaffen. Verder raden wij aan om sportstokken en een trainingspak te dragen. Je kunt voor dit alles eventueel terecht bij onze kledingleverancier. Ben je op zoek naar tweedehands kleding, meld je dan via het wedstrijdsecretariaat aan voor een hiervoor binnen Korbatjo in het leven geroepen Appgroep.

Beeldmateriaal en sociale media

Op het terrein en in de zaal van Korbatjo worden foto’s en video’s gemaakt, zowel van de wedstrijd als het randgebeuren. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kan er ter plaatse bezwaar gemaakt worden bij de fotograaf of filmer. Met deze persoonsgegevens wordt zorgvuldig omgegaan en gelden dezelfde rechten omtrent je gegevens.

Contributie

Wanneer je lid bent van Korbatjo moet je contributie betalen. Deze moet per kwartaal worden betaald (met of zonder automatische incasso). Wanneer je je lidmaatschap gedurende het seizoen opzegt, dan ben je verplicht om wel voor dat gehele seizoen de contributie te betalen.

Per kwartaal worden aan de leden de volgende bedragen aan contributie gerekend:

Zonder autom. incasso Met autom. incasso
Senioren € 67,00 € 64,00
Junioren A of senioren t/m 18 jaar € 61,00 € 58,00
Aspiranten B en C € 55,00 € 52,00
Pupillen D, E en F € 55,00 € 52,00
G € 33,00 € 30,00
Midweek € 38,00 € 35,00
Trainend lid € 30,50 € 27,50
Trainend lid G € 23,75 € 20,75
FUN&fit € 23,75 € 20,75
Kangoeroe Klup € 17,50 € 15,00
Algemeen lid € 22,25 € 21,00
Donateur Bedrag vrij te bepalen Bedrag vrij te bepalen

 

  • Voor de korfballers die competitiewedstrijden gaan spelen zijn deze bedragen inclusief wedstrijdshirt (en enkele teams hebben ook overige gesponsorde kleding en/of sporttassen). Een broekje of rokje moet je zelf aanschaffen, evenals voetbalschoenen en zaalsportschoenen (zonder zwarte zool).
  • Het derde en vierde kind uit één gezin krijgt 25% korting op de contributie. Voor het vijfde kind of meer uit één gezin wordt slechts de helft van bovenstaande contributiebedragen gerekend.
  • Wanneer je ervoor kiest geen gebruik te maken van automatische incasso, dien je het verschuldigde bedrag over te maken naar: IBAN rekeningnummer: NL77RABO0133346412 t.n.v. AKV Korbatjo te Oud-Beijerland.

Wij zouden het vervelend vinden als de contributie en/of bijkomende kosten een reden is om geen lid te kunnen worden of blijven van Korbatjo. Wanneer het inkomen van ouders/verzorgers niet hoger is dan 130% van het minimuminkomen, is een oplossing voor het kind soms eenvoudig. Zie Jeugdfonds Sport en Cultuur: https://www.hoekschewaardactief.nl/hoeksche-waard/hoekschewaardactief/content/id/454/jeugdfonds-sport-cultuur-. Wanneer je – ongeacht je leeftijd of type lidmaatschap – de contributie (tijdelijk) niet kan betalen of liever per maand wilt betalen, neem dan contact op met de penningmeester. Uiteraard wordt er vertrouwelijk met deze informatie omgegaan. Uitgangspunt is dat we tot een oplossing komen!