Schoolkorfbal 2022

Op 25 juni zal het Korbatjo Makelaardij de Jong schoolkorfbaltoernooi plaats vinden. Op deze pagina vindt u nuttige informatie over de trainingen voor en na het toernooi en over de wedstrijden tijdens het toernooi. Indelingen zijn onder voorbehoud, omdat tot het allerlaatste moment aanpassingen nodig kunnen zijn.

Trainingen

In de week voorafgaand aan het toernooi bieden we ieder team een training aan, zodat in ieder geval de regels duidelijk zijn voor eenieder. De trainingen worden gegeven op maandag-, dinsdag- en woensdagavond. De voorlopige indeling is weergegeven in dit trainingsschema.

Voor wie echt de smaak te pakken heeft organiseren we in de week na het toernooi nog extra trainingen:

  • dinsdag 28 juni, 19.00 – 20.00 uur
  • donderdag 30 juni, 19.00 – 20.00 uur

Wedstrijden

Het wedstrijdschema is inmiddels opgesteld en weergegeven in een programmaboekje. De laatste versie (van 22 juni) kan je hier downloaden.

De eerste wedstrijden starten om 9.30 uur. De prijsuitreiking zal plaatsvinden rond 15.45 uur.

SKB Treffer

In het informatieboekje van het Korbatjo Makelaardij de Jong Schoolkorfbaltoernooi staan naast advertenties van sponsors die dit toernooi grotendeels mogelijk maken informatie over deelnemende scholen, poule-indeling, relevante tijden, maar ook over de rommelmarkt, die ook op deze dag plaats vindt. Tevens leggen we je uit hoe je lid kunt worden, wanneer je na het toernooi echt enthousiast geworden bent over het spelletje en de club.