Voordeelacties

De Hypotheker actie

Als een lid van Korbatjo een eerste hypotheek afsluit of oversluit bij De Hypotheker of een kennis, familielid of vriend doorstuurt naar De Hypotheker en hij/zij sluit daar een hypotheek, dan stort De Hypotheker een bedrag van € 250,- in de clubkas van Korbatjo. Vergeet dit niet te melden bij De Hypotheker.

Klik hier voor een printbare PDF van het formulier.

Bonus actie Laudame

Laudame Financials is een zakelijke dienstverlener die financials bemiddelt voor tijdelijke en vaste functies. Ook hebben wij een eigen team van ca. 50 financials in vaste dienst. Onze doelgroep is het midden- en grootbedrijf in Nederland. Denk bijvoorbeeld aan scheepswerven, bouwbedrijven, de maakindustrie, productiebedrijven, petrochemie en olie & gas, maar ook zorg- en onderwijsinstellingen en non-profits. Wanneer komen wij in beeld? Als er iemand (tijdelijk of vast) nodig is op de financiële afdeling!

 

Wij storten €250,- in de clubkas van Korbatjo als een lid van Korbatjo een nieuwe collega of kandidaat bij ons introduceert die in dienst treedt of ons in contact brengt met een opdrachtgever die een tijdelijke of vaste nieuwe financial vindt via Laudame. Meer informatie over de actie lees je in deze PDF. Vragen? Neem gerust contact op via nvanderplas@laudame.nl of 06 54 68 85 85 of spreek Jelmer Vos aan.

Bol.com Partnerprogramma

Korbatjo is partner van Bol.com. Bij elke aankoop die je via de banner (rechts op de pagina van Korbatjo) bij Bol.com doet, krijgt de club een commissie over het aankoopbedrag. Afhankelijk van welke productgroep is dit tussen de 2,5% t/m 10%! Een erg makkelijke manier om geld te verdienen voor de club dus. Het bestelproces, de prijs van het artikel en de service van Bol.com blijven uiteraard gewoon gelijk.

 

Hoe werkt het precies?
Wil je een product bestellen bij Bol.com? Via onderstaande link ga je door naar de gewone homepage van Bol.com waar je je bestelling kunt plaatsen. Op dit moment slaat Bol.com de ‘partnercode’ van Korbatjo op en zal de commissie van al je bestellingen naar Korbatjo gaan.

 

LET OP: Deze code blijft als ‘cookie’ 5 dagen opgeslagen op je computer, bestel je later dan deze 5 dagen dien je even opnieuw via de link op de Korbatjo-site naar Bol.com te gaan.

 

Bij het bestellen zal Bol.com vragen om in te loggen of een nieuw account aan te maken. Hier kun je gewoon je eigen gegevens gebruiken, je hoeft geen speciaal Korbatjo-account te maken. Spoor dus ook gerust familie en bekenden aan om via deze link naar de Bol.com website te gaan voordat zij iets bestellen! De commissie zal maandelijks bekend worden, op deze pagina zullen we een overzicht publiceren van deze opbrengst.

 

Heb je vragen over deze actie of het bestellen? Mail dan naar pr@korbatjo.nl, wij helpen je dan verder op weg.

 

Op naar veel bestellingen en veel commissie voor Korbatjo!

 

Kopen voor Korbatjo

Korfbalvereniging Korbatjo is aangesloten bij een redelijk nieuw soort clubactie om extra inkomsten voor onze club te genereren. In korte tijd is er al een aardig bedrag ontvangen maar als nóg meer leden (en bekenden) meedoen wordt de opbrengst nog veel hoger. Lees het bericht daarom even goed door, want deze actie kost je geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

 

Koop jij ook bij Coolblue, Wehkamp, HEMA of andere bekende webwinkels? Met Kopen voor Korbatjo sparen we tot 8% van elke online aankoop voor Korfbalvereniging Korbatjo.

 

Hoe werkt het?
1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor Korbatjo
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop – de opbrengst wordt live bijgewerkt op de actiepagina
Zo eenvoudig is het !!

 

Tip 1: De actiepagina is het startpunt van elke aankoop. Bewaar de link op je bureaublad, als favoriet of als opstartpagina in je browser.
Tip 2: Niet alleen voor leden, maar ook voor bekenden: ouders, buren en andere bekenden. Deel Kopen voor Korbatjo daarom met iedereen die je kent.

 

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 30 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Athleteshop, Blokker, Ritel, Lidl, O’Moda, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

 

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen. Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen. Uiteraard krijgt de opbrengst een nuttige bestemming voor iedereen!

 

Vriendenloterij

Korbatjo is een actieve vereniging met veel jeugdleden, die allerlei ideeën wil verwezenlijken waarvoor extra geld nodig is. Een van deze manieren is meespelen met de Vriendenloterij, want de helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club!

 

Een lot kost in 2022 € 14,50 per trekking en er zijn 15 trekkingen per jaar. Hiermee maak je kans op een prijzenpakket met mooie geldprijzen oplopend tot € 100.000,- en vele fantastische andere prijzen.

 

Wanneer je mee wilt spelen voor Korbatjo dan kun je je direct aanmelden via onderstaande link op de website van de Vriendenloterij: https://mee-spelen.vriendenloterij.nl/landing?beni=136390  of bel met 088-0201020. Opzeggen kan op ieder gewenst moment.

 

Mocht je vragen hebben of meer informatie wensen, dan kun je contact opnemen met Christina van Veen van de Sponsor- & PR-commissie.