Ledenwebshop Sport 2000

 

Door Sport 2000 is voor onze (ouders van) leden de Korbatjo ledenwebshop ontwikkeld. Hieronder vind je meer informatie over hoe de nieuwe ledenwebshop werkt.

Je kunt voortaan gemakkelijk thuis kleding, schoenen, tassen en nog veel meer voor je kind(eren) of jezelf via de Korbatjo ledenwebshop van Sport 2000 bestellen. Je hoeft dan alleen nog naar de winkel om je bestelling af te halen en eventueel te retourneren.

De prijzen in de Korbatjo ledenwebshop zijn gelijk aan die in de winkel. Het voordeel voor jou als lid is meer gemak. Het grote voordeel voor onze club is dat van iedere bestelling van de merken Hummel, Stanno en Reece wij eenmaal per jaar een bijdrage van 6% ontvangen (een vergoeding in goederen).

Natuurlijk ben je altijd welkom in de winkel van Sport 2000, maar het is niet meer noodzakelijk. Ook het laten aanbrengen van bedrukking op bijvoorbeeld kleding kun je online regelen.

Je kunt nu alvast een kijkje nemen in de ledenwebshop en een bestelling doen! Ga dan naar https://clubs.deventrade.com/nl/kv-korbatjo/clubcollectie.

Mocht je vragen over de ledenwebshop hebben, dan kun je mailen naar admin@sport2000obl.nl.