Word sponsor

Spreekt onze vereniging u aan en is het voor uw bedrijf (mogelijk) interessant om verbonden te worden aan Korbatjo? Zoals elke sportvereniging kan ook Korbatjo niet zonder de steun van bedrijven die Korbatjo (in welke vorm dan ook) sponsoren. Ons uitgangspunt is echter dat wij ook veel te bieden hebben aan onze sponsors!

Graag investeren wij in de relatie met onze sponsors en bij voorkeur gaan wij een lange termijn relatie met u aan. Naast de standaard sponsormogelijkheden is er ruimte voor maatwerk c.q. het in overleg bekijken of/op welke andere manier(en) we voor elkaar van betekenis kunnen zijn.

Heeft u (mogelijk) interesse? Neem dan contact op met Leen Hokke van de Sponsor- en PR-commissie via pr@korbatjo.nl of 06-53843797. 

Standaard sponsormogelijkheden

Onderstaand volgt een overzicht van de verschillende standaard sponsormogelijkheden binnen Korbatjo.

 

Kledingsponsoring (contract voor 3 jaar)
Sponsoring van 12 shirts en/of trainingspakken voor teams (met uitzondering van Korbatjo 1 en 2). Door reclame op de wedstrijdshirts een grotere bekendheid van de sponsor. Een team draagt wekelijks de shirts, zowel bij thuis- als bij uitwedstrijden.

Sponsorpakket Korbatjo 1 (contract voor 3 jaar)
Kleding voor spelers en begeleiding Korbatjo 1, incl. sporttassen en een gratis A4 advertentie in ‘De Treffer’ en in de weekbrieven.

Sponsorpakket Korbatjo 2 (contract voor 3 jaar)
Kleding voor spelers en begeleiding Korbatjo 2, incl. sporttassen en een gratis A4 advertentie in ‘De Treffer’ en in de weekbrieven.

Schoolkorfbalsponsoring
Jaarlijks organiseert Korbatjo in juni een schoolkorfbaltoernooi voor alle basisscholen uit Oud-Beijerland. Aan dit toernooi nemen jaarlijks zo’n 12 basisscholen met ruim 300 kinderen deel. Het is een druk bezochte dag op ons sportveld, ook door ouders/verzorgers, opa’s en oma’s, andere familieleden, rommelmarktbezoekers, vertegenwoordigers van scholen en overige bezoekers. Er zijn meerdere sponsormogelijkheden bij dit prachtige toernooi: van hoofdsponsor van het toernooi (inclusief naamskoppeling) en veldsponsor tot aan adverteerder in programmaboekje (oplage ca 350 stuks).

Zaalsponsoring
Bij de – druk bezochte, sfeervolle – thuiswedstrijden van Korbatjo 1 tijdens de zaalcompetitie (november tot en met maart) wordt sporthal De Boogerd omgetoverd tot een zaal met heel veel sfeer. Als sponsor heb je dan o.a. de mogelijkheid om bijvoorbeeld beachflags te plaatsen of vlaggen op te hangen en krijg je een gratis advertentie in het programmaboekje ‘De Supporter’. Ook wordt de naam van uw bedrijf omgeroepen. Als zaalsponsor bereik je 2-wekelijks heel veel leden, familie en overige toeschouwers. Ook van de ons bezoekende sportverenigingen.

Balsponsoring
Bij de thuiswedstrijden van Korbatjo 1 kun je balsponsor zijn. Je bedrijfsnaam (of logo) komt met een stukje tekst tijdens de zaalcompetitie in het programmaboekje ‘De Supporter’ te staan. Ook hangen er A4-posters van je bedrijf tijdens de wedstrijden op. Bij de thuiswedstrijden in de zaal zal voor de wedstrijd bovendien de balsponsor omgeroepen worden. Iedere thuiswedstrijd zijn er zo’n 100 supporters bij Korbatjo 1.

Adverteren
Door het plaatsen van een advertentie in clubblad ‘De Treffer’ (van 1 A4 t/m 1/8 A4) in de weekbrieven en op de website bereik je het hele jaar door vele huishoudens.